Als het om tuinmeubelen gaat, zijn er een paar verschillende merken die zich van de rest onderscheiden. Garden Impressions en Hartman zijn twee van de populairste merken en de kans is groot dat je deze merken vaak zult tegenkomen bij je zoektocht naar nieuwe tuinmeubelen. Maar welke is de beste keuze, en waar moet je op letten als je van een van deze tuinmeubel-experts je producten koopt? In dit blogbericht vergelijken we Van der Garde Hartman en Van der Garde Garden Impressions tuinmeubelen en helpen je beslissen welke voor jou de juiste is. Op naar een prachtige tuin!

Het belang van hoge kwaliteit tuinmeubelen

Het zal je maar gebeuren. Je koopt een paar nieuwe tuinmeubelen, en het is precies wat je altijd al wilde. Het ziet er prachtig uit in de tuin, voelt heerlijk aan om op te zitten, en het lijkt alsof het jaren mee zal gaan. En dan word je op een ochtend wakker om te ontdekken dat je stoelen doorgezakt zijn of dat de tafel een enorme scheur in zijn oppervlak heeft. Nog erger is het als ze voor je ogen beginnen te rotten! Wat is er gebeurd? Waarom gingen deze tuinmeubelen van hoge kwaliteit niet zo lang mee als je verwachtte? Jammer genoeg kunnen goedkope producten in the end soms duurder zijn dan de aanschaf van betere kwaliteit, omdat ze zo vaak vervangen moeten worden.

Maar waarom is het kopen van hoge kwaliteit toch zo belangrijk? Laten we eens kijken naar enkele van de voordelen van investeren in duurzame tuinmeubelen van hoge kwaliteit.

– De meubels gaan jaren mee

– Ze zijn vaak goedkoper in onderhoud

– Ze zijn doorgaans comfortabeler dan goedkopere alternatieven

– Tuinmeubelen van hoge kwaliteit zien er vaak beter uit

Garden Impressions tuinmeubelen

Dat brengt ons bij Garden Impressions tuinmeubelen: één van de grootste aanbieders van tuinmeubelen in Europa. Garden Impressions biedt een verscheidenheid aan tuinmeubelen van hoge kwaliteit die bij elke smaak en elk budget passen. Of je nu op zoek bent naar een paar nieuwe loungesets, stoelen, tafels, banken of ander buitenmeubilair, Garden Impressions heeft alles wat je nodig hebt om je tuin er geweldig uit te laten zien!

Garden Impressions is daarjaast een van de grootste aanbieders van tuinmeubelen in Europa en heeft meer dan 1000 producten die je online kunt kopen via tal van verschillende websites en kanalen, waaronder Van der Garde. Hun ruime keuze omvat alles van eetkamersets voor buiten tot pergola’s en prieeltjes. Ze bieden ook vele jaren garantie en ze hebben producten verspreid door het hele land waar hun klanten zich persoonlijk kunnen laten informeren over hun producten.

Garden Impressions is een bedrijf dat bekend staat om hun kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Ze hebben een ruime keuze aan tuinmeubelen die voor elk budget geschikt zijn, en hun producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. Bovendien geeft Garden Impressions een jarenlange garantie op al hun producten, zodat je zorgeloos in je tuin kunt ontspannen en zelfs af en toe een wild feestje kunt geven!

Hartman tuinmeubelen

En dan dat andere tuinmeubelen merk waar we het vandaag over hebben: Hartman. Hartman produceert een eclectische mix van tuinmeubelen, waaronder tafels, stoelen, complete sets en meer. Ze zijn trots op hun hoge kwaliteitsnormen, en daarom geven ze enkele jaren garantie op al hun meubelen. Bovendien biedt Hartman een reeks verschillende collecties voor elke smaak.

Anno 2022 is Hartman een begrip onder meubelliefhebbers. Ze slaagden er zelfs in hun merkbekendheid in 2014 met 80% op te krikken, en de jaren die volgen waren net zo succesvol. En dat is logisch: het is een tuinmeubelen merk dat het ideale evenwicht biedt tussen comfort, kwaliteit en design onder het motto ‘Come Together – Wij maken meubelen, jullie maken de mooie dagen’. Zoek je voor jouw voor- of achtertuin dus nog naar aluminium, rieten, houten, of kunststof tuinmeubelen? Dan moet Hartman op je radar staan. Er zijn verschillende mogelijkheden om uit te kiezen en hoogstwaarschijnlijk is er een mooi stuk dat perfect bij je tuin past.

Hartman tuinmeubelen is een merk van hoge kwaliteit dat een ruime keuze aan meubelen biedt. Ze leggen de nadruk op duurzaamheid en comfort, en ze hebben meer dan 50 jaar ervaring in de industrie. Bovendien zijn Hartman’s producten verkrijgbaar in meer dan 400 winkels! Kortom: de kans is groot dat je deze tuinmeubelengigant gaat tegenkomen.

Wat is de beste keuze?

Is er een winnaar tussen deze twee? Het antwoord is ‘nee’. Of je nu voor Hartman of Garden Impressions kiest, je bent bij beide topmerken gegarandeerd van een product van hoge kwaliteit, in welke categorie je ook zoekt. Concluderend bieden beide merken dus producten van hoge kwaliteit en zijn ze ideaal voor elk budget. Het hangt echt van je persoonlijke voorkeur af of je kiest voor Garden Impressions of Hartman tuinmeubelen. Neem een kijkje op elk van hun websites om te zien welk merk beter bij je past. We weten zeker dat er een aantal prachtige meubels voor je tussen zitten!