Die stapel aan papieren blijft groeien, maar de motivatie om jouw administratieve kluwen te ontwarren blijft uit. Wil jij jouw paperassen netjes en functioneel opbergen? In dit artikel geven we je handige tips om het overzicht te houden over de financiële administratie van jouw kantoor.
Tabbladen

Wil je zo min mogelijk ruimte verliezen? Je kunt belangrijke papieren en post in een handige ordner of map bewaren, die je vervolgens opbergt achter de juiste tabbladen. Deze kun je gebruiken voor bankafschriften, loonstroken, verzekeringen en rekeningen. Daarmee kun je bijvoorbeeld een duidelijk onderscheid maken tussen facturen die al betaald zijn of juist nog betaald moeten worden. TIP: als jij de jaarafrekening van de energie bewaart, kun je ze over meerdere jaren vergelijken en zien of je werkelijk geld hebt bespaard.

Archief aanmaken

Om jouw administratie zorgvuldig te ordenen, is het allereerst slim om twee archieven te maken: het bewaararchief en het werkarchief. Het werkarchief gebruik je voor inkomende post, dus kun je het beste bakken aanschaffen waar je heel eenvoudig papieren in en uit haalt. Het bewaararchief wordt statisch en daarom kun je het beste ringbandmappen gebruiken. Vervolgens geef je de bakken en mappen een label met overzichtelijke categorieën, waardoor je in één oogopslag ziet wat erin zit.

Archiefstelling

Als je jouw administratie gaat archiveren, wil je dat natuurlijk zo functioneel en effectief mogelijk doen. Met archief stellingen als het Brevarek en het Novarek kan dat heel eenvoudig, doordat je deze flexibel kunt inrichten in de hoogte. Zo kun je, afhankelijk van wat je wilt archiveren, de ruimte aanpassen. Dit zorgt voor een goede indeling en daarnaast verlies je heel weinig ruimte. Bovendien zijn de legborden veelzijdig in de breedte en diepte, waardoor je de ruimte maximaal benut!

Handyrek

Zoek je een metalen rek met vaste afmetingen? Het Handyrek is een ideaal opbergrek voor gebruik in kleinere ruimtes, zoals kantoorruimtes of een thuiswerkplek. Deze stellage is eenvoudig uit te breiden met aanbouwrekken. Zo kan jouw stelling meegroeien met het bedrijf. Ideaal voor het realiseren van een hoge omloopsnelheid.

Metalen stelling

Ben je op zoek naar een stelling die je eenvoudig in elkaar kunt zetten? Voor metalen stellingen van elektrolytisch verzinkt metaal heb je geen schroeven of speciaal gereedschap nodig! Zo zijn de klik-en-klaar-systemen van de Novarek metalen stellingen razendsnel te monteren. Zowel in de hoogte als in breedte is het eindeloos uit te breiden. De stellingen zijn daarnaast stabiel en beschikken over een maximaal draagvermogen, zodat etagebouw eveneens mogelijk is.

Jouw kantoor moet jou de ruimte bieden om geconcentreerd te kunnen werken. Door de juiste opbergoplossingen te creëren, ontstaat rust en ruimte in het kantoor. Zo heb je iedere dag orde en overzicht!